Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

An "Elite" Wedding to remember - Red Naomi Wedding

Η Elite Events Athens ανέλαβε όλη την διοργάνωση & επιμελήθηκε την διακόσμηση του γάμου των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου Dana Villas στην Σαντορίνη, Νάντια Κίτσου & Παναγιώτη Σαλαπάτα.

Το μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό Παναγιά η Ελευθερώτρια στην Πολιτεία & η δεξίωση που ακολούθησε στο Κτήμα Γρέγου στην Βαρυμπόμπη θα μείνει αξέχαστη σε όλους μιας και οι διακοσμητικές δημιουργίες είχαν την αίγλη ενός γάμου του Hollywood!
Μπορεί η 15η Γενάρη να ήταν μια από τις πιο κρύες νύχτες του χειμώνα, το φλογερό κόκκινο των Red Naomi roses όμως που είχε επιλεγεί για να «χρωματίσει» τις ξεχωριστές στιγμές του ζευγαριού ζέσταινε την ατμόσφαιρα & «έδενε» με το πάθος τους.
 

Η εντυπωσιακή αψίδα στην είσοδο του χώρου, με τα 1500 Red Naomi roses, δημιουργία της Elite Events Athens, ήταν ένα μοναδικό υπερθέαμα για τους καλεσμένους που δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται όλη τη βραδιά από κάτω, ενω το τραπέζι ευχών με τα γλυκίσματα εντυπωσίασε με τις λεπτομέρειες από δαντέλα & τις αγγλικές κορδέλες που στόλιζαν τα ασημένια κηροπήγια και το βιβλίο ευχών!
Το ενδιαφέρον μονοπώλησε τελικά το λαχταριστό σιντριβάνι σοκολάτας που μάζεψε γύρω του τους καλεσμένους που ήθελαν να γευτούν όλες τις λιχουδιές & συνωστίζονταν για τα marsh mallows και τα σου με παγωτό!

Οι μικροί καλεσμένοι έπαιξαν με τους ζογκλέρ & τα ξωτικά animators της Elite Events Athens & έδωσαν την ευκαιρία στους μεγάλους να απολαύσουν το show από πυροτεχνήματα που «έντυσε» τον πρώτο χορό του ζευγαριού.

Η νύφη έλαμπε φορώντας νυφική δημιουργία της Vera Wang & τα διάσημα Manolo Blahnik παπούτσια που πιο πολύ έργα τέχνης θύμιζαν & συμπλήρωναν το υπέροχο σύνολο!

H Aria Γεύσεων απογείωσε την βραδιά με δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας & όλοι μιλούσαν για την gourmet εμφάνιση των πιάτων, αλλά και τις μοναδικές γεύσεις που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν.

Ένα αστείο περιστατικό που μας διηγήθηκε η wedding planner της Elite Events Athens, κυρία Τίνα Ξουράφη που συντόνιζε με την ομάδα της την ροή της τελετής στην εκκλησία, ήταν όταν εμφανίστηκε η νύφη χωρίς την μητέρα & την αδερφή της, οι οποίες ακολουθούσαν το αυτοκίνητο της νύφης, αλλά στον δρόμο.. άλλαξαν πορεία & έχασαν τον δρόμο για την εκκλησία!
Τέλος καλό όλα καλά, μετά από λίγη ώρα που εμφανίστηκαν τελικά και έδωσαν τέλος στην αγωνία όλων που τις έψαχναν κατα την διάρκεια της τελετής!

Στο προαύλιο της εκκλησίας είχαν στηθεί διακοσμημένα stands απο την Elite Events Athens με τα bride & groom biscuits και ζεστό gluhwein wine που ήταν ό,τι έπρεπε για να ζεστάνει τους καλεσμένους που υπέμειναν το κρύο προκειμένου να θαυμάσουν το όμορφο ζευγάρι!

Η βραδιά έληξε νωρίς το πρωί & οι καλεσμένοι έφυγαν με ένα Red Naomi rose στο χέρι και την γυάλινη καρδιά-μπομπονιέρα απο την "Elite Events Athens Exclusive Collection."















































Panagiotis & Nadia Review for Elite Events Athens 

"Dear Penny, Tina & Claudia, Thank you for all that you have done for us. You took our thoughts and dreams of how we wished our wedding to be and turned them into much more than we could have ever dreamed of. Being an event planner my-self i always set high standards but in your case if i could give you 10 stars it still wouldnt be enough. We will always thank you, recommend you and i think i can speak on behalf of all the guests that night that are still talking about tha amazing day you planned for us with so much care and perfection. Panagiotis - Nadia 15/01/2011 red naomi wedding"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου