Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Oscar de la Renta Spring Collection 2012

Στο flagship store Oscar de la Renta στην Κηφισιά παρουσιάστηκε η συλλογή του σχεδιαστή για την Άνοιξη του 2012 & η Elite Events Athens είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης & διακόσμησης της εκδήλωσης. Ο κ. Χάρης Τσιμόγιαννης με διακριτικότητα & σπάνια ευγένεια έγινε αγαπημένη συνήθεια στην προετοιμασία του event τις τελευταίες εβδομάδες, αφου με την πολύτιμη εμπειρία του στον χώρο της μόδας, έδινε συμβουλές για τον σχεδιασμό του Trunk Show.

Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για εμάς, μιας και είχαμε την χαρά να γνωριστούμε με την ομάδα του Oscar de la Renta από την Αμερική & να θαυμάσουμε από κοντά όχι μόνο τις υπέροχες δημιουργίες, αλλά & τους ίδιους τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για την επιτυχία του σχεδιαστή παγκοσμίως, όπως η κόρη του Eliza Bolen ή ο Sales Director του οίκου τα τελευταία 30 χρόνια, Boaz Mazor.

Η όμορφη βεράντα της boutique έγινε αγνώριστη με την τέντα που ομόρφυνε όταν διακοσμήθηκε με λινές κουρτίνες που ράφτηκαν ειδικά για το event. Ο φωτισμός άλλαξε τελείως την ατμόσφαιρα & οι ανθοσυνθέσεις από cymbidium orchid & ping pong chrysanthemums έδωσαν μια τελευταία πινελιά για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Η Kayak γλύκανε τους καλεσμένους με γευστικά macarons & πρωτότυπες γεύσεις παγωτού!

Τα πανέμορφα μοντέλα ανέδειξαν τις καταπληκτικές δημιουργίες του Oscar de la Renta για την Άνοιξη του 2012. Απολαύστε κάποια στιγμιότυπα από την βραδιά εκείνη!




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου